петак, 4. новембар 2016.

Припадници еуфора код Епископа бихаћко-петровачког господина Атанасија

Његово Преосвештенство Епископ бихаћко-петровачки Господин Атанасије је јуче, 03. новембра 2016. године, у Епископији у Босанском Петровцу примио у посјету припаднике ЕУФОР-а, односно „LOT“ тим (Тим за везу и посматрање) из базе Еуфора у Цазину. Посјета је заказана од стране гостију поводом представљања и упознавања нових официра овога тима Rotaru Alex i Ciobanu Mihai,који су као и њихови предходници из састава Румунске војске дошли и преузимају дужности за наредни период у овој бази ЕУФОР-а у Цазину.
Познато је да Епископ Атанасије и припадници ЕУФОР-а из Цазина имају блиску комуникацију и често се сусрећу. Овом приликом домаћин и гости су разговарали о животу православних вјерника и проблемима са којима се сусрећу. Током разговора Епископ је упознао припаднике са историјом Епархије бихаћко-петровачке, православним манастирима у њој и природним љепотама којима се протеже Епархија бихаћко-петровачка.
На крају разговора Епископ Атанасије је захвалио припадницима ЕУФОР-а на посјети и пожелео им добродошлицу у Крајину, а са друге стране, официри ЕУФОР-а захвалили су домаћину на гостопримству и одвојеном времену за овај сусрет и упознавање.

Нема коментара: