понедељак, 25. април 2016.

Фестивал ,,Дјеца пјевају хитове" у Босанском Петровцу

У петак, 22.4.2016. године у Сали МСШ „Босански Петровац“, одржан је још један фестивал „Дјеца пјевају хитове“. Побједница Фестивала је Кристина Шобот, а друго мјесто је освојила Феризовић Анела, и треће мјесто Хајдер Алена.
Иначе, Фестивал традиционално организују будући матуранти средње школе у сарадњи са својим професорима и директорицом, а новчано су их подржали, као и сваке године, домаћи привредници. Своју подршку упутила је и Лејла Картал, која је за једног извођача припремила торту. Жири је одлучио да се тортом заслади најмлађа учесница, Керкез Велентина.
Будући матуранти су ове године били инспирисани цртаним филмом „Мумијеви“, те су уз много уложеног труда успјешно прилагодили сценографију и костимографију управо амбијенту долине Мумијевих.
За добру атмосферу у „долини Мумијевих“ побринули су се, поред 13 извођача, и чланова жирија, малих манекена из Дјечијег вртића, те ученика Основне школе „Ахмет Хромаџић и Основне школе „Дринић“, и Ећо и Мешак који су и ове године стрпљиво припремали извођаче.
Грађани Босанског Петровца су своје задовољство исказали препуном салом и аплаузом поздрављајући сваки наступ, а посебно су уживали најмлађи.

Нема коментара: