уторак, 10. март 2015.

Први ОпенАир електронски фестивал икад направљен у БиХ одржат ће се у Босанском Петровцу?!

Опен Аир електронски фестивал никада до сада није одржан у БиХ, али је група младих људи, на челу са продуцентом, Зекеријом Мескићем из Босанског Петровца, одлучила да је вријеме да се овакав фестивал одржи и на нашим просторима.


Локација на којој се планира први фестивал овакве врсте у БиХ јесте Медено Поље, које се налази 10 минута од Босанског Петровца. Планирано је да фестивал траје два дана, с тим да ће улаз бити бесплатан, а они који одлуче понијети шаторе, имат ће обезбијеђено мјесто поред мјеста гдје се одржава фестивал, које је намијењено за кампере. Међутим, организатори мисле и на оне који ипак одлуче не бити у шаторима, па ће за њих организовати пријевоз од локације до града свака 4-5h.

Очекује се долазак великих ДЈ-ева са читавог Балкана, али и из Њемачке и Енглеске, тако да ће ово бити велики фестивал и велики догађај не само за Босански Петровац, већ и цијелу БиХ.

Недавно су Зекеријја и пријатељи, који му помажу у организацији, склопили партнерство са једним од највећих свјетских промотера музике на јутјуб
у, чији  канал броји преко 1.000.000 пратилаца, који ће им помоћи око промоције фестивала широм свијета.Тачан дан одржавања ћемо објавити.

Нема коментара: