понедељак, 7. септембар 2015.

Црни бомбардер Послао Федералну инспекцију на општину Дрвар

Јутрос (07,09,2015) У Дрвару блокирана Општина  задржани сви радници док Федерална и Кантонална инспекција прикупљају сву  документацију и испитују запослене у циљу откривања малверзација и корупције која годинама потреса Дрвару.

Претрес је покренут на основу доказног материјала који је емитован и објављен на Фејсбуку од стране Слободни радио Дрвару познатијем као "Црни бомбардер".
Такођер су нагласили да очекују од надлежних власти да детаљно испитају пљачку вртића у који је уложено преко 140.000 КМ. А посебно су нагласили да је од највећег приоритета да се испита пљачка болничке опреме из Дома Здравља Дрвару.

Према њиховим ријечима Они посједују Велик број доказа то  јесте докумената и уговора за незаконите радње Општинских власти и појединаца, Велик део докумената које су прикупили су им доставили Инсајдери чији идентитети нису Откривени.

За сад још увјек нико од надлежних из Општине Дрвар није дао никакву званичну изјаву поводом овог претреса! За сутра је најављен долазак  Федералне исспекије јер изгледа да имају доста посла.

Коментари грађана су позитивни И кажу да је ово требало одавно урадити, Велике Похвале и Симпатије су упућене Црном Бомбардеру, како кажу највише заслуга припада њему. 

Нема коментара: