четвртак, 26. јануар 2017.

ИСТОЧНИ ДРВАР:Отворена пошта

Поште Српске су у сарадњи са општином Источни Дрвар, отвориле шалтерску Пошту 79291 која ће поштанским услугама опслуживати становништво и запослене у овој рубној општини Републике Српске.
Пошту су отвориле Јасминка Кривокућа, директор Пошта Српске и Милка Иванковић, начелница општине Источни Дрвар. Оцјениле су да је ово велики напредак за становништво и запослене на овом подручју, јер у Источном Дрвару до сада није постојао шалтер на којем би могли извршити било какве трансакције.
Отварању је присуствовао и Миле Марчета, посланик у Дому народа Парламентарне скупштине Федерације БиХ, који је уплатио први рачун у новоотвореној пошти. Осим наведених, свечаности су присуствовали директор шумског газдинства „Клековача“ Милош Бијељац, директор Радне јединице Бањалука Зоран Дурић, те представници институција локалне власти.
Шалтер поште налази се у склопу објекта Општине. Пошта у Источном Дрвару радиће радним даном од 8 до 13 часова, у којој ће мјештани овог подручја имати могућност да користе све услуге Пошта Српске.

Нема коментара: